В Харківській області пенсіонер розбещував дітей: є подробиці

12:08, 4 апреля 2019
Чоловік запрошував до себе малолітніх дівчаток із малозабезпечених сімей та фотографував їх оголеними.
В Харківській області пенсіонер розбещував дітей: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Куп’янську 67-річний чоловік розбещував дітей із малозабезпечених сімей, фотографував їх оголеними та продавав ці фото. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Пенсіонер познайомився з 9-річною дівчинкою в червні минулого року. Він купував їй їжу, запрошував до себе в гості подивитися мультики чи пограти на комп'ютері. Під час одного з таких візитів він почав розбещувати дитину.

Щоб дівчинка нічого не розказала батькам, він зачинив її у підсобному приміщенні котельні, де працював майстром. За кілька годин дитину знайшли правоохоронці, які отримали повідомлення про зникнення від її мами.  

«Як з’ясувало слідство, раніше чоловік розбещував також старшу сестру потерпілої. Окрім того, він займався виготовленням та розповсюдженням дитячої порнографії. З цією метою зловмисник під різними приводами запрошував до себе малолітніх дівчаток із малозабезпечених сімей та фотографував їх оголеними. Ці фото підозрюваний зберігав у власному комп’ютері та розповсюджував за гроші. Наразі встановлено як мінімум 3 дитини, які стали жертвами збоченця, та близько 30 епізодів злочинних дій шодо заборонених «фотосесій», — йдеться в повідомленні.

Відомо, що чоловіка раніше вже судили за розбещення неповнолітніх. На цей момент він під вартою.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що під Хмельницьким педофіл напав на школярку. Нелюд згвалтував та пограбував дитину.

Також ми повідомляли, що чоловік багато років знущався над племінницею

Крім того, ми писали, що в Житомирі пенсіонер згвалтував 7-річну дівчинку. За злочин йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області