Справа Насірова проти лікаря: з’явилося рішення суду

13:26, 11 апреля 2019
Суд стягнув з колишнього посадовця на користь Максима Соколова витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 13 245 грн.
Справа Насірова проти лікаря: з’явилося рішення суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги у справі за позовом екс-голови ДФС України Романа Насірова до лікаря Максима Соколова, який свідчив у справі проти нього. Про це передає прес-служба суду.

«11 квітня 2019 року Київський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційні скарги, подані представником позивача Насірова Р. М. та представником відповідача Соколова М. Ю. на рішення Шевченківського районного суду Києва від 19 грудня 2018 року, яким відмовлено у повному обсязі у задоволенні позову Насірова Р. М. до Соколова М. Ю., державної установи «Національний науковий центр «Інститут кардіології імені академіка М. Д. Стражеска» НАМН України» про визнання рішення та дій незаконними, відшкодування моральної шкоди.

За наслідками апеляційного розгляду апеляційна скарга представника позивача Насірова Р. М. залишена без задоволення, апеляційна скарга представника відповідача Соколова М. Ю. задоволена частково, рішення Шевченківського районного суду Києва від 19 грудня 2018 року в частині стягнення витрат на професійну правничу допомогу скасовано та постановлено у цій частині нове судове рішення. Стягнуто з Насірова Р. М. на користь Соколова М. Ю. витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 13 245 грн. В іншій частині рішення суду залишено без змін»,  йдеться у повідомленні суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що голова Державної фіскальної служби Роман Насіров вимагав мільйон гривень від лікаря Максима Соколова за свідчення в суді. 

Крім того, до Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов від Романа Насірова до Кабінету міністрів України щодо оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної служби та Державної податкової служби. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді