ОАСК отримав позов Насірова до Кабінету міністрів України

11:14, 10 апреля 2019
Роман Насіров позивається до уряду щодо оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної служби та Державної податкової служби.
ОАСК отримав позов Насірова до Кабінету міністрів України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Романа Насірова до Кабінету міністрів України щодо оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної служби та Державної податкової служби. Про це передає прес-служба ОАСК.

«Роман Насіров у своїх позовних вимогах просить суд визнати протиправними та нечинними розпорядження Кабінету міністрів України «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби України» та «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови  Державної податкової служби України».

Наразі судом вирішується питання про відкриття провадження у даній адміністративній справі», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що голова Державної фіскальної служби Роман Насіров вимагав мільйон гривень від лікаря Максима Соколова за свідчення в суді. 

Крім того, Шевченківський районний суд Києва розглянув цивільну справу про визнання рішення та дій незаконними та відшкодування моральної шкоди за позовом Насірова Р. М. до Соколова М.Ю., Державної установи «Національний науковий центр «Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМН України».

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді