Застосування в Україні положень Конвенції про захист прав людини: аналітичний звіт

11:23, 6 мая 2019
У звіті наведено декілька поглядів, думок і висновків.
Застосування в Україні положень Конвенції про захист прав людини: аналітичний звіт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В ОБСЄ оприлюднили аналітичний звіт за результатами моніторингу судових рішень щодо застосування в Україні положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини, здійсненого ГО «Інститут прикладних гуманітарних досліджень» у межах проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя» Координатора проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Документ з’явився на офіційному сайті Місії.

«Погляди, думки, висновки та інші дані, наведені в цьому документі не обов’язково відображають позицію Організації з безпеки та співробітництва в Європі або схвалюються нею, за виключенням тих випадків коли безпосередньо вказано, що ОБСЄ є автором цього документу», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що керівник департаменту аналітичної та правової роботи Верховного Суду Расім Бабанли та начальник відділу департаменту виконання рішень ЄСПЛ Павло Пушкар поділилися думками щодо питання, чи може бути джерелом права в Україні практика ЄСПЛ, сформована у рішеннях не лише щодо нашої, а й щодо інших держав.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки