У Харкові розпочав роботу міжнародний юридичний форум

19:05, 25 сентября 2019
У заході беруть участь представники 30 країн.
У Харкові розпочав роботу міжнародний юридичний форум
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 24 вересня, у Харківському Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого відкрився ІІІ Міжнародний юридичний форум. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Участь у форумі беруть представники 30 країн, серед них — провідні експерти, які займаються міжнародним і гуманітарним правом, представники органів правопорядку, судової влади, політики тощо.

«Саме тут ми можемо отримати квінтесенцію всіх найкращих та найпередовіших думок у сфері юриспруденції, щоб надалі напрацьовувати ті механізми, які стануть основою законів нашої держави. Сподіваюся, що все, що буде напрацьовано на цій конференції, ми обов’язково використаємо та будемо долучати членів цього форуму, науковців Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого та інших правничих шкіл України для того, щоб ті реформи, які здійснюються в Україні, мали серйозну юридичну базу», — заявив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що науково-експертне управління Верховної Ради оцінило законопроект щодо судової реформи.

Також ми писали, що 13 вересня, в місті Одесі відбулась конференція «Суддівське врядування в країнах Східного партнерства: Україна, Грузія та Молдова». 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області