Батьки продавали своїх дітей для зйомок у дорослих фільмах

23:45, 20 декабря 2019
Для створення забороненого відео залучалися діти віком від 9 до 13 років.
Батьки продавали своїх дітей для зйомок у дорослих фільмах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кіберполіція викрила злочинну групу, яка займалася створенням і продажем дитячого порно в Дніпропетровській області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Фейсбук.

Для створення такого контенту залучалися діти віком від 9 до 13 років. Як виявилося, до порностудій дітей привозили власні батьки, за що отримували гроші. Для конспірації такі студії були розташовані у сільській місцевості Дніпропетровської області.

Організатором виявився 43-річний житель Дніпропетровщини. Розрахунок за продаж дитячого порно відбувався виключно у криптовалюті.

Справу кваліфіковано за ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. За результатами проведених обшуків буде вирішуватися питання щодо оголошення підозри учасникам злочинної групи.

За створення та продаж дитячої порнографії підозрюваним загрожує до 10 років ув‘язнення.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд обрав покарання для жінки, яка без медичної допомоги народила хлопчика, а потім поклала його у полімерний пакет та сховала в дивані. Немовля загинуло.

Також ми повідомляли про вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва