Українці мають відвикнути жити взимку з відкритими вікнами, – Чернишов

18:35, 23 июня 2022
У Мінрегіоні вважають, що ця зима «буде надскладною».
Українці мають відвикнути жити взимку з відкритими вікнами, – Чернишов
Джерело фото: UNSPLASH
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов пише, що українці мають відвикнути жити взимку з відкритими вікнами та обігрівати вулицю, а оптимальна температура в оселі має коливатися в межах 18-20 градусів, як в ощадливих країнах Європи. За його словами, ця зима «буде надскладною», однак, він зауважує, що «тарифи на тепло не зміняться».

«Очевидно, що ця зима буде надскладною. Головне — ми маємо захистити кожного українця та обігріти його помешкання. Тарифи на тепло не зміняться! Ми забезпечимо їхню стабільність.

Опалювальний сезон почнеться вчасно. Для цього в нас є всі передумови.

Але ми маємо відвикнути жити взимку з відкритими вікнами та обігрівати вулицю. Вважаємо, що оптимальна температура в оселі має коливатися в межах 18-20 градусів, але в жодному разі не нижче 16 градусів. Як в ощадливих країнах розвинутої Європи.

Як ми переживемо цю зиму — залежить від кожного із нас. Готуватися до холодів варто саме зараз.

Головне завдання — маємо забезпечити безперервність тепла. Ми розуміємо всі ризики та активно готуємося до них», - написав міністр.

Також ми розповідали, що Денис Шмигаль сказав: Потрібно готуватися до найскладнішого в історії України опалювального сезону.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді