У РФ оцінили можливість ядерної війни

13:43, 20 липня 2022
Глава МЗС РФ Лавров заявив, що нібито ядерна війна не може бути розв’язана Росією.
У РФ оцінили можливість ядерної війни
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, Росія вже неодноразово загрожувала Україні та світу ядерною зброєю. Однак міністр закордонних справ країни Сергій Лавров заявляє, що нібито ядерна війна не може бути розв'язана Росією. Про це він сказав в інтерв'ю RT.

"Ми були ініціаторами жодної заяви - і російсько-американської, і постійних членів Ради безпеки ООН - про те, що в ядерній війні не може бути переможця і що вона ніколи не може бути розв'язана. Це позиція Росії, на якій вона буде дуже твердою. стояти", — сказав Лавров.

Нагадаємо, що Дмитро Медведєв погрожував НАТО ядерною війною. При цьому в РФ запевняють, що не можуть першими завдати ядерного удару.

Також російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що у разі програшу РФ в Україні «все закінчиться погано для всього людства», натякаючи на ядерний удар.

Крім цього, в РФ пригрозили Швеції та Фінляндії «наслідками» після вступу до НАТО. Про це заявив заступник глави МЗС РФ Олександр Грушко. За його словами, «якщо НАТО перемістить ядерні сили та інфраструктуру до кордонів РФ, на це треба буде реагувати вживанням адекватних запобіжних заходів».

Тим часом в ООН вважають за можливе ядерний конфлікт. "Перспектива ядерного конфлікту, колись немислима, тепер знову стала можливою", - йдеться у доповіді Генерального секретаря ООН.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду