Дональд Трамп планує знову балотуватися у президенти США, — ЗМІ

17:33, 4 листопада 2022
Колишній президент США Дональд Трамп може вже 14 листопада оголосити про намір боротися за пост глави держави у 2024 році.
Дональд Трамп планує знову балотуватися у президенти США, — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп міркує про висування своєї кандидатури на виборах президента США 2024 року. Про це повідомляє CNN та Reuters.

Троє радників Трампа у четвер розповіли, що він розглядає можливість ініціювати третю заявку на Білий дім цього місяця, а сам експрезидент під час мітингу в Айові натякнув на заявку на 2024 рік, сказавши про велику ймовірність свого повернення.

«І тепер, щоб зробити нашу країну успішною, безпечною і славною, я, дуже, дуже, дуже ймовірно, зроблю це знову. Готуйтеся – це все, що я вам кажу. Дуже скоро. Готуйтеся», — заявив Трамп.

Дата може бути скоригована, однак, ймовірно, оголошення буде зроблено в період з 14 по 20 листопада. Саме цей тиждень вважають ідеальною точкою запуску радники Трампа.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Віталій Катющенко
    Віталій Катющенко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Євген Мацький
    Євген Мацький
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду