Як отримати актуальну інформацію про військовополоненого або цивільного заручника

17:04, 17 серпня 2022
Для перевірки наявної інформації з реєстру було створено різні формати комунікації, які можна переглянути на інфографіці або знайти на сайті nib.gov.ua.
Як отримати актуальну інформацію про військовополоненого або цивільного заручника
Джерело фото: UNSPLASH
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мінреінтеграції повідомляє, що після надання інформації до Національного інформаційного бюро у будь-який зручний для вас спосіб дані стосовно вашої рідної людини відразу потрапляють у Реєстр НІБ. Для перевірки наявної інформації з реєстру було створено різні формати комунікації, які можна переглянути на інфографіці або знайти на сайті nib.gov.ua.

Мінреінтеграції розповідає, що функціонує Telegram-чатбот. Він зручний тим, що ви можете самостійно дізнатися інформацію без допомоги оператора, а також скористатися ним у разі відсутності мобільного зв’язку.

Зазначається, що Національне інформаційне бюро діє відповідно до Женевських конвенцій про поводження з військовополоненими та про захист цивільного населення під час війни від 12 серпня 1949 року та консолідує всю інформацію стосовно кожної людини, яка зникла внаслідок воєнних дій.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва