РФ готується до «виборів» на Запоріжжі, — мер Мелітополя

23:05, 1 березня 2023
Іван Федоров упевнений, що росіяни хочуть провести у Запорізькій області фейкові вибори так, як провели псевдореферендум.
РФ готується до «виборів» на Запоріжжі, — мер Мелітополя
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російська окупаційна влада має намір провести псевдовибори на території Запорізької області і, зокрема, у Мелітополі. Про це заявив мер міста Іван Федоров, повідомляє Укрінформ.

"Ми, дійсно, бачимо тенденцію початку підготовки до виборів. І так як провели фейковий референдум, вони хочуть провести і фейкові вибори", - сказав він.

За словами Федорова, так званому віце-губернатору Запорізької області Сергію Толмачову, який приїхав із Севастополя, "чітко нарізали завдання щодо виборів".

"Одна з колаборанток Галина Катющенко сьогодні обрана центральною виборчою комісією РФ і як та, хто буде головою центральної виборчої комісії безпосередньо на тимчасово окупованій Мелітопольщині", - наголосив мер.

Крім того, за його словами, на територію тимчасово окупованої Запорізької області вже приїжджають представники російських політичних партій – ЛДПР, "Єдина Росія" і регулярно проводять пропагандистську роботу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду