Фахівці Держпродспоживслужби розповіли про те, як споживач може перевірити безпечність харчових продуктів у магазині. Дотримання простих правил допомагає уникнути придбання неякісної або небезпечної продукції.
Важливо звертати увагу на:
Маркування, де, окрема, має бути зазначена:
Умови зберігання:
Зовнішній вигляд:
Не рекомендується купувати харчові продукти в місцях стихійної торгівлі.
У разі сумнівів щодо їхньої безпечності чи якості доцільно відмовитися від покупки. У разі виявлення порушень слід звертатися до Держпродспоживслужби або її територіальних органів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.