Масштабний обмін полоненими: Україна передасть 87 бойовиків

10:52, 29 декабря 2019
У мережі опубліковано перші фото з українцями, які беруть участь в обміні полоненими
Масштабний обмін полоненими: Україна передасть 87 бойовиків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29 грудня Україна і так звані "республіки" Донбасу проведуть обмін полоненими на контрольному пункті пропуску "Майорськ". Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів мінських переговорів.

У мережі опубліковано перші фото з українцями, які беруть участь в обміні полоненими з самопроголошеними “Л/ДНР”. Про це повідомляє Обозреватель.

За словами представнника “ЛНР” в гуманітарній підгрупі на переговорах в Мінську Ольга Кобцева, очікується відповідь від української сторони про готовність до обміну.

Очікується, що обмін відбудеться об 11:00. Він має пройти у сірій зоні,  після чого учасників повинні доставити до “Борисполя”.

Відзначимо, що від Бахмутського СІЗО Донецької області від'їхав кілька автобусів з утримуваними особами до місця обміну полоненими. Туди вже виїхали спостерігачі ОБСЄ.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Україна планує реінтеграцію Донбасу, проте ще не виробила законодавчих механізмів перехідного правосуддя.

Також ми повідомляли, що США запевнили у своїй непохитній підтримці суверенітету та територіальної цілісності України напередодні зустрічі у нормандському форматі.

Крім того, в ОБСЄ розповіли, скільки цивільних загинуло на Донбасі у 2019 році. Від початку 2019 року на Донбасі зафіксовано 145 жертв серед цивільного населення.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області