Тарифи на комуналку знизяться у 20 містах, — Гончарук

14:07, 30 декабря 2019
Прем’єр-міністр назвав міста, які долучились до урядової програми про коригування тарифів.
Тарифи на комуналку знизяться у 20 містах, — Гончарук
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про те, що все більше міст України приєднуються до урядової ініціативи, направленої на зниження тарифів на опалення. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«До урядової ініціативи по зниженню тарифів на тепло вже долучились 20 українських міст — Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Біла Церква, Буча, Обухів, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів, Київ»,  сказано в повідомленні.

Крім того, Гончарук закликав інші міста також приєднуватись до цієї ініціативи, яка дозволяє зменшити суми в платіжках, які отримують українці.

«Люди мають відчути зміни на краще не через 3-5 років, а вже зараз»,  — написав прем’єр.

Нагадаємо, ініціатива, прийнята Кабінетом міністрів 26 грудня, полягає в тому, що місцева влада ухвалила рішення щодо коригування тарифів на тепло з врахуванням зниження тарифів на газ у порівнянні з вартістю блакитного палива, закладеною у чинних тарифах.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що 24 грудня проходила зустріч Ради розвитку громад і територій під головуванням Президента України Володимира Зеленського. Учасники засідання обговорили  комунальні послуги в Україні та рівень забезпеченості житлом тих, хто його потребує.

На зустрічі прем'єр-міністр України Олексій Гончарук  повідомив, що уряд ухвалив рішення, яке дозволяє зменшити суму в платіжці за тепло до 30%, що становить 300-400 грн у місяць. 

 

 

 

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде