В Україні почала роботу телефонна лінія з порятунку тварин

14:32, 26 января 2020
Операторами працюють волонтери, а сама лінія знаходиться в тестовому пробному режимі.
В Україні почала роботу телефонна лінія з порятунку тварин
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Центр з порятунку екзотичних, домашніх і безпритульних тварин «Добрий будинок Фельдман Екопарк» запустив «гарячу» телефонну лінію з надання консультаційної допомоги у випадку з нашими меншими братами. Про це повідомляє видання NewFormat.

Так, при виникненні неприємного інциденту з твариною, можна зателефонувати за номером 0-800-302-303, який працює по всій Україні і є абсолютно безкоштовним, і отримати виразну інструкцію з покроковими діями.

«Проблеми тварин в Україні багатогранні: вони гинуть від браконьєрів і втрачають середовище проживання, їх вбивають на догоду любителям хутра і труять для навчання мисливських собак, їх збивають автомобілі і не менше, ніж люди, вони переживають жах в зоні військових дій. А домашні улюбленці дуже часто опиняються на вулиці або страждають від жорстокого поводження», — пояснює свою мотивацію засновник служби підтримки Олександр Фельдман.

За його словами, операторами на даний момент працюють волонтери, а сама лінія знаходиться в тестовому пробному режимі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві з’являться нові природні заповідники. Депутати міської ради планують парк Наталка та Золотий ліс оголосити ландшафтними заказниками.

Також ми писали, що у Києві після капітального ремонту відкрився «кишеньковий парк» — сквер на вулиці Івана Миколайчука, 3-3а. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде