Baykar не за які суми не продасть безпілотники Росії

12:50, 26 серпня 2022
Гроші та матеріальні ресурси ніколи не були метою у нашому бізнесі, щоб у даній ситуації передати їм їх, — гендиректор компанії.
Baykar не за які суми не продасть безпілотники Росії
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Турецька компанія Baykar не вважає за можливе постачати свої бойові безпілотні літальні апарати Bayraktar Росії. Про це повідомив генеральний директор компанії Халук Байрактар в інтерв'ю ВВС.

"Гроші не є для нас пріоритетом. Гроші та матеріальні ресурси ніколи не були метою у нашому бізнесі, щоб у даній ситуації передати їм їх", - сказав він.

Халук Байрактар додав, що його компанія повністю на стороні України і ніщо не затьмарить співпрацю з Україною, незалежно від того, яку суму буде запропоновано.

У середині липня він заявляв, що ніколи не дозволить продаж безпілотників до Росії через підтримку української боротьби за незалежність.

Потім наприкінці липня управління оборонної промисловості Туреччини заявило, що не розглядає питання можливої ​​співпраці з Росією щодо спільного виробництва безпілотників.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва