Coca-Cola відкликає в Австрії 28 мільйонів пляшок з напоями через помилку на виробництві

21:06, 25 жовтня 2024
В продукцію могли потрапити дрібні шматочки металу.
Coca-Cola відкликає в Австрії 28 мільйонів пляшок з напоями через помилку на виробництві
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Компанія Coca-Cola в Австрії оголосила про вилучення приблизно 28 мільйонів півлітрових пляшок з напоями через технічну помилку на виробництві, внаслідок якої в продукцію могли потрапити дрібні шматочки металу.  Про це повідомляє АРА.

Відкликаються пляшки з датами придатності від 04.02.2025 до 12.04.2025 та кодуванням "WP". Покупці отримають свої гроші назад, навіть без чека.

"Це, напевно, найбільше відкликання товару в історії Австрії: по всій країні 28 мільйонів півлітрових пляшок Coca-Cola, Fanta, Sprite і MezzoMix повертаються підприємству. Утім, наразі не зрозуміло, що буде з цими пляшками", - повідомили у компанії.

Там додали, що причина відкликання пляшок з напоями пов’язана з тим, що "у дуже обмеженій кількості з них" можуть бути "невеличкі шматочки металу через технічну помилку на виробництві". За даними австрійських ЗМІ, під час розливу могло зламатися спеціальне сито.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду