Netflix транслюватиме повернення Джонні Деппа в кіно після «скасування» у Голлівуді

11:12, 8 липня 2022
Джонні Депп повертається до кіноіндустрії після суду над ним – проте не до Голлівуду.
Netflix транслюватиме повернення Джонні Деппа в кіно після «скасування» у Голлівуді
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Netflix Inc. здобула права на трансляцію наступного фільму Джонні Деппа у Франції. Ця угода допоможе фінансувати першу повнометражну роль актора після судового розгляду у справі про наклеп проти колишньої дружини Ембер Херд і, за його словами, ширшого бойкоту з боку голлівудських студій. Про це повідомляє Bloomberg

Розважальний гігант ліцензував права на трансляцію фільму в країні через 15 місяців після його виходу в кінотеатрах, за словами людей, знайомих із цим питанням, які попросили не називати їхніх імен, оскільки умови не були оголошені публічно. Компанія не має прав на фільм за межами Франції. 

Депп зіграє короля Людовіка XV в історичному творі «Фаворитка». Очікується, що фільм режисера Майвен Ле Беско вийде на екрани Франції у 2023 році. 

Набуття прав на фільм буде використано продюсерами для фінансування виробництва. В іншому випадку Netflix не братиме участі у створенні картини. 

«Фаворитка» стане першою роллю Деппа у кіно з того часу, як Голлівуд відвернувся від актора після того, як його колишня дружина висунула проти нього звинувачення у домашньому насильстві. 

У червні актор виграв 10 мільйонів доларів як компенсацію збитків за позовом про наклеп проти Херд. Те ж журі присудило два мільйони доларів Херд, яка висунула аналогічні вимоги. Вона сказала, що подасть апеляцію. 

Востаннє Депп знімався у фільмі у 2020 році, і це буде його перша роль французькою мовою. За даними газети Figaro, цього літа його зніматимуть протягом трьох місяців у різних місцях, включаючи Версальський палац. 

Очікується, що після нещодавньої угоди з французькими кіногільдіями Netflix та інші потокові платформи витрачатимуть частину своїх доходів на місцеві фільми. Netflix заявила, що інвестує загалом 40 мільйонів євро (40,7 мільйона доларів) у французькі фільми у 2022 році, причому фільм з Деппом буде одним із перших.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Автор: Наталя Мамченко

Автор:
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді