Затримали небезпечного чоловіка, який підозрюються у розбещенні дітей: фото

12:20, 21 липня 2022
Чоловік проникав до шкіл.
Затримали небезпечного чоловіка, який підозрюються у розбещенні дітей: фото
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До Деснянського районного суду міста Києва скеровано обвинувальний акт відносно чоловіка, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дитини. Про це повідомляє Київська міська прокуратура у Facebook.

У прокуратурі нагадали, що 15.09.2021 чоловік проник до вбиральні на території школи у Деснянському районі столиці, та скориставшись відсутністю сторонніх осіб, вчинив відносно 8-річної школярки розпусні дії.

«Невдовзі зловмисника затримали. Ним виявився 49-річний киянин, раніше судимий за аналогічні злочини та відповідно до вироку Голосіївського районного суду у грудні 2019 року був засуджений до 12 років позбавлення волі, однак 10.09.2021 звільнений на підставі так званого закону «Савченко».

Рішенням суду від 18.09.2021 року чоловіка було взято під варту з правом внесення застави. Після внесення застави підозрюваний почав переховуватись від органу досудового розслідування та суду, у зв’язку з чим був оголошений в розшук. Переховуючись від правоохоронців, зловмисник продовжив вчиняти аналогічні злочини на території Львівської області, де і був затриманий правоохоронцями.

Як з’ясувалося, щоб проникнути у школу у Львові зловмисник використовував перуку та жіноче вбрання.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи). Судом йому обрано безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва