Данілов розкритикував громадян, які подають петиції про виїзд за кордон для чоловіків

09:46, 3 серпня 2022
Олексій Данілов закликав усіх, хто думає, що петиція допоможе їм покинути Україну і вирватися за кордон, розлучитися з цією надією.
Данілов розкритикував громадян, які подають петиції про виїзд за кордон для чоловіків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що петиції до Президента Володимиру Зеленському, в яких у нього просять дозволити виїзд за кордон чоловікам, які не мають військового досвіду, або непридатним до військової служби - неприпустима поведінка під час війни. Про це він заявив в інтерв'ю «24 каналу».

За його словами, може бути альтернатива – «будь ласка, йдіть, допомагайте тим хлопцям, які є на фронті».

«Роботи в країні дуже-дуже багато. Нема чого ховатися за жіночою спідницею і бігти з країни. Треба допомагати. Не можете воювати, не можете брати в руки зброю - допомагайте іншим способом. Знаходьте можливість допомагати. Це несправедливо, коли чоловіки починають тікати з країни під час війни. Я цього не вітаю», - сказав він.

Данілов також послався на Конституцію, закони України та закликав усіх, хто думає, що петиція допоможе їм покинути Україну і вирватися за кордон, розлучитися з цією надією.

«І вигадувати, що через петиції вас можуть відпускати - послухайте, ну так не можна. Роботи в нашій країні більш ніж достатньо, для фронту. Не можете на фронті - на іншому фронті працюйте. Допомагайте. Навіть якщо ви десь працюєте і платите податки - це так само велика допомога нашій країні. А ви зараз хочете втекти туди та там влаштуватися на роботу, будете там платити податки? Несправедливо», - додав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області