Віра Брежнєва розірвала усі зв’язки з Москвою

11:55, 17 вересня 2022
Брежнєва виписалася з квартири у Підмосков'ї та намагається отримати італійський паспорт.
Віра Брежнєва розірвала усі зв’язки з Москвою
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українська співачка та екс-учасниця групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва після початку війни в Україні розкритикувала дії влади Росії та виїхала з країни. Зірка вирішила розірвати всі зв'язки з Москвою і навіть виписалася із двокімнатної квартири родички у підмосковному робочому селищі Некрасовому. Про це пишуть росЗМІ.

Брежнєва прописалася у колишньої дружини її родича ще у нульових.  З того моменту до селища артистка заїжджала лише для того, щоб продовжити документи. На подяку господині житла зірка залишала квитки на концерти. Вона залишалася прописаною саме у Підмосков'ї, хоча купила дві елітні квартири, коли прославилася. Одна з них знаходиться у Філях (70 квадратів), друга – на Пресні (100 квадратів).

Якийсь час співачка намагалася стати громадянкою РФ, але не стала. Брежнєва надіслала до ФМС відмову від реєстрації. Наразі вона намагається отримати італійський паспорт. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області