Нацгвардії хочуть надати повноваження проводити розмінування: парламент прийняв за основу законопроект

16:05, 20 вересня 2022
ВР прийняла за основу законопроект «Про Національну гвардію України» щодо проведення робіт із розмінування, у тому числі під час воєнного стану.
Нацгвардії хочуть надати повноваження проводити розмінування: парламент прийняв за основу законопроект
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 20 вересня, Верховна Рада України прийняла за основу урядовий Проект Закону про внесення зміни до статті 12 Закону України «Про Національну гвардію України" щодо проведення робіт із розмінування, у тому числі під час воєнного стану (реєстр. №7️6️7️3️ від 15.08.2022). Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Проєкт акта передбачає доповнити частину першу статті 12 Закону України «Про Національну гвардію України» новою нормою, що направлена на поліпшення якості виконання покладених на Національну гвардію України завдань. Зокрема, доповнення стосується надання можливості здійснення робіт із розмінування, у тому числі під час дії режиму воєнного стану.

ЗА - 305 голосів народних депутатів України.

Раніше ми писали, що Кабмін схвалив законопроект про Національну гвардію України щодо проведення робіт із розмінування, у тому числі під час воєнного стану.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва