Нацполіція посилює патрулювання Київщини та столиці в темний час доби

21:21, 11 жовтня 2022
Відповідне рішення пов’язане з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на наші мережі.
Нацполіція посилює патрулювання Київщини та столиці в темний час доби
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у інтерв'ю «Київщина 24/7» розповів, поліція посилює патрулювання вулиць Києва та області в темний час доби.

«Перш за все, ми від сьогодні збільшуємо кількість зовнішніх нарядів – виводимо їх на вулиці саме у вечірній та нічний час. Це пов’язано з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на наші мережі. Ми розуміємо, що в темний час доби треба допомогти нашим громадянам безпечно дійти додому, щоб щодо них не було скоєно злочину або адміністративного правопорушення. Окремо кожен із цих нарядів буде додатково оснащуватися приборами освітлення та іншими технічними засобами, які дозволять бути їм енергонезалежними під час несення служби. Додатково надаємо поліцейським медичні препарати та все необхідне для надання першої домедичної допомоги, зокрема турнікети для зупинки крові – якщо потерпілий буде з ними поряд», - сказав Нєбитов.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва