Залужний і Єрмак провели розмову з начальником штабу оборони та радником прем’єра Британії

20:41, 26 жовтня 2022
Єрмак висловив подяку Великій Британії, яка надає значну політичну та оборонну підтримку Україні.
Залужний і Єрмак провели розмову з начальником штабу оборони та радником прем’єра Британії
Фото: ОП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний провели телефонну розмову з радником прем'єр-міністра Великої Британії з національної безпеки Тімоті Барроу. Про це повідомляє Офіс Президента. 

Єрмак високо оцінив перші телефонні переговори Президента України Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака, що відбулися напередодні. Він зазначив, що під час цієї розмови було підтверджено курс Великої Британії на підтримку України та продовження двосторонньої співпраці.

Керівник Офісу Президента наголосив на абсурдності заяв російського керівництва щодо нібито намірів України створити "брудну бомбу". У цьому контексті Єрмак зазначив, що Україна відкрита для візиту експертів МАГАТЕ, які зможуть засвідчити безпідставність таких звинувачень.

Він також наголосив на важливості проведення онлайн-саміту у форматі НАТО + Україна.

Єрмак висловив подяку Великій Британії, яка надає значну політичну та оборонну підтримку Україні, та наголосив на системній координації зусиль сторін у широкому колі питань.

У свою чергу Залужний поінформував співрозмовника про оперативну ситуацію на фронті та подякував британським партнерам за допомогу українським захисникам під час відбиття російської агресії.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду