З 1 липня відділення Укрпошти працюватимуть за новим графіком

20:09, 29 червня 2023
Укрпошта продовжила час роботи більшості своїх відділень.
З 1 липня відділення Укрпошти працюватимуть за новим графіком
Фото з відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

З 1 липня більшість відділень Укрпошти працюватимуть по-новому. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні. Про це заявили у пресслужбі компанії.

Так, відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

Також Укрпошта поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів.

У компанії радять перед відвідуванням поштових відділень перевірити оновлений графік роботи відділень на сайті, у додатку Укрпошти, в чат-боті або в контакт-центрі за номером 0 800 300 545.

В Укрпошті наголошують, що у подальшому планують знову оновити графіки роботи відділень, аби максимально стандартизувати їх.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва