Експериментальний проєкт соціального супроводу військовослужбовців: визначено подальші кроки

20:15, 2 січня 2024
Соціальну підтримку вже отримали понад 250 військовослужбовців та членів їх сімей.
Експериментальний проєкт соціального супроводу військовослужбовців: визначено подальші кроки
Джерело фото: Укрінформ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На нараді ветеранської політики розглянули прогрес експериментального проєкту з соціального супроводу військовослужбовців, повідомляється, – повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Проєкт, який триває практично місяць, вже сформував 5 команд, що займаються наданням соціальних послуг, та визначив підрозділи, з якими вони співпрацюють. Наразі вже отримали підтримку понад 250 військовослужбовців та членів їх сімей.

Ці фахівці стали посередниками для військових у вирішенні соціальних питань, вони допомагають знаходити рішення, направляють та консультують у справі отримання якісної соціальної підтримки у їхніх місцевих громадах.

Тепер триває активна робота над вирішенням різноманітних аспектів, спрямованих на максимальне поліпшення механізму надання послуг. Це передбачає оцінку потреб, налагодження ефективної взаємодії з військовими частинами та місцевими громадами.

На минулому тижні обговорювалися подальші кроки реалізації проєкту разом із обласними військовими адміністраціями. У січні планується проведення зустрічей із відповідальними представниками громад, під час яких обговорюватимуться механізми надання послуг, обмін інформацією та інструменти для успішної продовження роботи над цією ініціативою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва