На Вінниччині іноземець намагався допомогти ухилянтам потрапити за кордон, відео

22:55, 17 липня 2024
Іноземець планував доставити пасажирів на околицю одного з сіл прикордоння, де вони мали б пішки незаконно перетнути кордон.
На Вінниччині іноземець намагався допомогти ухилянтам потрапити за кордон, відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Південне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило, що прикордонники припинили спробу незаконного перетину державного кордону групою осіб.

Зазначається, що на автошляху у напрямку кордону з Придністровським регіоном Молдови вартові кордону зупинили легковий автомобіль. У ньому, крім водія перебувало 4 пасажирів – мешканці Одеської та Чернігівської областей.

Незаконний трансфер до державного кордону здійснював 38-річний громадянин іноземної держави. Він, використовуючи об’їзні шляхи, планував доставити пасажирів на околицю одного з сіл прикордоння, де вони мали б пішки незаконно перетнути кордон. Чоловіки скористалися послугами інтернет-каналу, через який завчасно отримували інструкції про маршрут, час і місце збору групи.

«Усі порушники затримані в адміністративному порядку за ст.204-2 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», - заявили прикордонники.

Іноземцю слідчим Нацполіції повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через ДКУ».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Булгакова
    Ірина Булгакова
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Тетяна Войтенко
    Тетяна Войтенко
    суддя Подільського районного суду міста Києва