Представники Конгресу США зустрілися з керівництвом НАБУ та САП

18:20, 13 серпня 2024
НАБУ та САП обговорили антикорупційні досягнення з представниками Конгресу США.
Представники Конгресу США зустрілися з керівництвом НАБУ та САП
Джерело фото: НАБУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівники Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зустрілися з представниками Конгресу США для обговорення роботи антикорупційних органів в Україні. Як повідомляє пресслужба НАБУ, у центрі обговорення були досягнення та виклики антикорупційних структур, а також питання міжнародної співпраці.

Зокрема, сторони зупинилися на останніх резонансних розслідуваннях, які стосуються корупційних злочинів, вчинених під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Директор НАБУ Семен Кривонос підкреслив, що показники ефективності роботи НАБУ та САП постійно зростають, і перше півріччя цього року не є винятком.

Окрему увагу було приділено підвищенню ефективності слідства шляхом створення незалежної експертної установи при НАБУ та реалізації права агентства на незалежне прослуховування.

Директор НАБУ Семен Кривонос і керівник САП Олександр Клименко висловили вдячність представникам Конгресу США та міжнародним партнерам за постійну підтримку України як у боротьбі з зовнішньою агресією, так і в протидії внутрішній корупції.

Джерело фото: НАБУ

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду