Розслідування щодо дій Йоста Кляйна на Євробаченні припинили через брак доказів

07:00, 14 серпня 2024
Нідерланди не виступали у фіналі Євробачення-2024, адже представника Йоста Кляйна дискваліфікували з фіналу конкурсу.
Розслідування щодо дій Йоста Кляйна на Євробаченні припинили через брак доказів
Джерело фото: ЕРА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Розслідування щодо неналежної поведінки учасника від Нідерландів Йоста Кляйна під час Євробачення припинено через брак доказів. Зазначається, що про це прокуратура Швеції повідомила у своїй заяві для преси, пише NOS.

«Розслідування неправомірних дій Йоста Кляйна під час пісенного конкурсу “Євробачення” було припинено через відсутність доказів», - йдеться у повідомленні.

За версією слідства, під час інциденту Кляйн здійснив рух, який зачепив камеру жінки-операторки. Інцидент стався миттєво, тож очевидці інтерпретували цей інцидент по-різному.

Таким чином, інцидент із операторкою, що призвів до дискваліфікації нідерландського учасника, не був підтверджений як умисний або загрозливий.

Операторка подала скаргу, що призвело до дискваліфікації нідерландського учасника у день фіналу Євробачення.

«Як команда, ми надзвичайно щасливі та відчуваємо полегшення від того, що цей період невизначеності добіг кінця. Зрештою, ми можемо сказати це вголос: приводу для цього ніколи не було», - відреагувала команда артиста.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд