Президент Литви та прем'єрка Латвії прибули до Києва

10:28, 11 вересня 2024
Лідери Литви та Латвії прибули до України на зустрічі із Володимиром Зеленським.
Президент Литви та прем'єрка Латвії прибули до Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україну прибули президент Литви Гітанас Науседа та прем’єр-міністрка Латвії Евіка Сіліна. Візит спрямований на демонстрацію солідарності з українським народом у цей непростий час.

Президент Литви поділився повідомленням у соціальній мережі X та розповів, що зустрінеться з «дорогим другом» Президентом України Володимиром Зеленським. А також наголосив на важливості продовження підтримки України.

«Надання військової та економічної підтримки Україні є критично важливим для оборони її суверенітету і територіальної цілісності», – заявив Науседа, підкреслюючи роль Литви в підтримці України на міжнародній арені.

Прем’єрка Латвії Евіка Сіліна також висловила свою непохитну підтримку. «Ранок у Києві. Латвія буде з українським народом до його перемоги, і завжди підтримуватиме Україну на шляху до Європейського Союзу та НАТО! Слава Україні!», – написала Сіліна у своєму ранковому повідомленні з Києва.

Очікується, що під час зустрічей із президентом Володимиром Зеленським сторони обговорять подальші кроки співпраці, зокрема в контексті військової та економічної допомоги Україні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду