Наніс 32 удари ножем знайомому: вбивство на Київщині

11:26, 6 марта 2019
Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі.
Наніс 32 удари ножем знайомому: вбивство на Київщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чоловік в салоні автомобіля завдав своєму знайомому 32 удари ножем у голову, шию та тулуб. Трагедія сталася у вересні 2018 року в с. Петропавлівська Борщагівка. Відомо, що чоловіка судитимуть.

Прес-служба прокуратури Київської області повідомляє, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, направлено до суду.

Як зазначив експерт-криміналіст, смерть потерпілого настала внаслідок множинних колото-різаних поранень та крововтрати.

За вчинення умисного вбивства, вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала про моторошне вбивство на Вінниччині: жінка кочергою вбила брата. Під час конфлікту обидва його учасники були у стані алкогольного сп’яніння. За вбивство брата їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Також ми повідомляли, що у Сумській області син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві: чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

До того ж стало відомо, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який убив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажа з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів по голові та грудній клітині.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде