Молотком забив до смерті коханця своєї дружини: у резонансній справі є подробиці

01:00, 9 декабря 2018
Вбивство сталося в смт. Луганське
Молотком забив до смерті коханця своєї дружини: у резонансній справі є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Донецькій області суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, якій обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення. передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, передає прес-служба місцевої прокуратури.

Правоохоронці встановили, що 23 листопада 45-річний мешканець смт. Луганське Бахмутського району, перебуваючи у себе вдома, вживав спиртні напої в компанії співмешканки та приятеля.

Близько 20:00 хазяїн ліг відпочити, а коли о першій годині ночі прокинувся, то побачив, як у сусідній кімнаті гість та його кохана вступили у статеві стосунки.

Діючи умисно, чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та наніс ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини і тільки побачивши, що той перестав подавати ознаки життя, припинив протиправні дії.

Причиною смерті 51-річного потерпілого стали крововиливи у мозок, що утворилися в результаті множинних переломів кісток черепу.   

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що невідомі в Донецькій області розстріляли лісорубів. Нападники стріляли по ногах чоловіків, коли ті відмовились припинити вирубування. 

Також повідомлялось про стрілянину в Запорізькій області. В місті Енергодар чоловік, намагаючись утекти від поліцейських, відкрив проти них стрілянину. Інцидент трапився 26 жовтня. Спочатку зловмисник вистрелив у свого знайомого в його ж квартирі, а потім утік з місця подій. Правоохоронці оперативно вирахували місцезнаходження чоловіка, але під час затримання від почав стріляти.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде