Невідомі в Донецькій області розстріляли лісорубів: всі подробиці

08:15, 1 ноября 2018
Нападники стріляли по ногах лісорубів, коли ті відмовились припинити вирубування. Також невідомі спалили вантажівку чоловіків.
Невідомі в Донецькій області розстріляли лісорубів: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Біля Слов’янська Донецької області невідомі відкрили вогонь з вогнепальної зброї по групі осіб, які, за попередніми даними, займалися вирубкою дерев.

Як повідомили Громадському у місцевій поліції, у результаті нападу п’ятеро чоловіків дістали вогнепальні поранення нижніх кінцівок. Усіх госпіталізували до лікарні.

За словами поліцейських, у потерпілих виявили інструменти для вирубування лісу, однак дров у них не було. Їхню вантажівку нападники спалили.

У поліції уточнили, що перевіряють інформацію щодо того, чи вирубували ліс постраждалі й чи були в них дозвільні документи.

За даними видання 6262.ua, напад стався в понеділок, 29 жовтня. Коли чоловіки займалися вирубуванням дерев в районі Слов'янська, до них підійшли невідомі з вимогою припинити вирубку. Ці ж люди почали стріляти по ногах лісорубів.

Наразі проводиться оперативна робота, встановлюються особи зловмисників.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про стрілянину в Запорізькій області. В місті Енергодар чоловік, намагаючись утекти від поліцейських, відкрив проти них стрілянину. Інцидент трапився 26 жовтня. Спочатку зловмисник вистрелив у свого знайомого в його ж квартирі, а потім утік з місця подій. Правоохоронці оперативно вирахували місцезнаходження чоловіка, але під час затримання від почав стріляти.

Також напередодні відбулася стрілянина поблизу бару в центрі Києва. Інцидент трапився пізно ввечері. Чоловік з дівчиною на дорогому авто заїхали на тротуар біля бару. На зауваження, що тротуар не є проїжджою частиною, вони вийшли із транспортного засобу і влаштували бійку, під час якої чоловік дістав пістолет і вистрелив своєму опоненту в ногу.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Тетяна Левченко
    Тетяна Левченко
    суддя Сумського апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва