Масові вбивства людей у Кривому Розі: з'явилися нові подробиці

08:00, 1 ноября 2018
Нелюди вбили п'ятьох людей. Кожне вбивство вони скоювали під час спільного розпиття спиртних напоїв з жертвами.
Масові вбивства людей у Кривому Розі: з'явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За підозрою у скоєнні п'яти вбивств у Кривому Розі поліція затримала двох осіб. Про це повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області. 

«Всі вбивства скоєні з травня до початку жовтня 2018 року. Тіла жертв зловмисники закопували на території домоволодіння», – йдеться у повідомленні.

Тіло однієї з жертв поліцейські виявили 24 жовтня закопаним у теплиці, розташованій на території домоволодіння у Саксаганському районі м. Кривий Ріг. Поліцейські встановили підозрюваного у вбивстві — ним виявився 29-річний громадянин Російської Федерації.

В ході розслідування було встановлено, що на території домоволодіння закопано ще 4 тіла — трьох чоловіків та жінки. Поліція встановила, що до їхнього вбивства причетний 65-річний чоловік, який вже був раніше судимим та провів 30 років за ґратами за скоєння тяжких злочинів. Відомо, що всі вбивства підозрювані скоювали за місцем мешкання під час спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілими.

Зараз причетні до злочинів затримані. Тіла потерпілих направлені на експертизу для встановлення осіб вбитих та причин смерті. Розслідування цих злочинів ведеться в рамках відкритого за п. 1 ч. 2 ст. 115 кримінального провадження (умисне вбивство). Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин злочину тривають.

Раніше «Судово-юридична газета» вже повідомляла про масове вбивство людей у Кривому Розі. Поліцейські Дніпропетровщини затримали громадянина РФ та його «друзів», які з початку року й до тепер вбили п’ятьох громадян України. Вбивали, відрізали вуха, які віддавали собакам, а трупи закопували на подвір’ї будинку, де мешкали.

Також ми писали про інші трагічні події в Кривому Розі. Зокрема, в суботу, 27 жовтня, під час перегонів на виживання автомобіль в'їхав у натовп і збив трьох глядачів. Водій машини під номером 25 не впорався з керуванням, коли виконував каскадерські трюки.

Крім того, ми писали, що в Кривому Розі зіткнулися тепловози. Три людини загинули. Як стало відомо, загиблим було 50, 48 і 35 років. Ще один 53-річний чоловік отримав травми. Всі постраждалі — працівники підприємства.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді