У Дніпрі затримали пенсіонера-педофіла: стало відомо про 17 жертв

17:15, 4 февраля 2020
Злочинець підшуковував дітей та вивозив їх у безлюдні місця.
У Дніпрі затримали пенсіонера-педофіла: стало відомо про 17 жертв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Дніпрі правоохоронці викрили пенсіонера на розбещенні неповнолітніх та виготовлення дитячої порнографії. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Відомо, що жертвами педофіла стали 17 дітей.

Як встановили правоохоронці, затриманий підшуковував дітей та вивозив їх у безлюдні місця. Потім різними шляхами змушував імітувати дії сексуального характеру, фіксуючи все на фото. Також у деяких дітей він забирав цінні речі.

В результаті чоловіка затримали за скоєння розбійного нападу на дитину та осудили. Наразі підозрюваний відбуває покарання в місцях позбавлення волі. В ході розслідування цього факту були проведені обшуки та вилучені електронні носії інформації, на яких містилася дитяча порнографія.

Злочинцю повідомили про підозру за ч. 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення та збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що під Хмельницьким педофіл напав на школярку. Нелюд згвалтував та пограбував дитину.

Також ми повідомляли, що чоловік багато років знущався над племінницею

Крім того, ми писали, що в Житомирі пенсіонер згвалтував 7-річну дівчинку. За злочин йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Додамо, що у Києві суд взяв під варту 60-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини із застосуванням насильства. Чоловік заманив довірливу студентку до себе в квартиру, де обпоїв та зґвалтував.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області