Справа прокурорів-хабарників з Києва: є нові деталі

12:29, 5 февраля 2020
За результатами розгляду клопотань сторони захисту зменшено розміри застави.
Справа прокурорів-хабарників з Києва: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Шевченківський районний суд міста Києва повідомив деяку інформацію щодо судового розгляду кримінального провадження за обвинуваченням екс-прокурорів Олексія Білого та Сергія Нечипоренка. Інформація з’явилась у прес-службі суду в Facebook.

«На розгляді Шевченківського районного суду м.Києва перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням Білого Олексія Володимировича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України та Нечипоренка Сергія Ігоровича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України.

23.01.2020 судом у зазначеному кримінальному провадженні постановлено ухвалу, яка викликала інтерес у ЗМІ. Цією ухвалою за результатами розгляду клопотань сторони захисту зменшено розміри застави, застосованої до обвинувачених Нечипоренка С.І. та Білого О.В.

Кожному з обвинувачених визначено запобіжний захід у вигляді застави в межах, передбачених п. 3 ч. 5 ст. 182 Кримінального кодексу України.

Звертаємо увагу представників ЗМІ та громадськості на те, що текст вищезазначеного судового рішення опублікований у Єдиному державному реєстрі судових рішень та доступний для ознайомлення за посиланням.

Крім того, повідомляємо, що судовий розгляд кримінального провадження здійснюється судом колегіально у складі головуючого судді — Голуб О.А., суддів: Щебуняєвої Л.Л., Мєлєшак О.В.

Враховуючи те, що кримінальне провадження перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді м. Києва з 2016 року, судом вживаються заходи, щодо розгляду кримінального провадження з урахуванням принципу розумності строків проведення судового розгляду», — йдеться у повідомленні суду.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора прикордонної служби під час надання 20 тис. грн його керівнику.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України