На вулиці Києва вигнали техніку для боротьби зі снігом

16:47, 21 декабря 2021
Від початку опадів у столиці використали майже 3 тисячі тонн піщано-соляної суміші.
На вулиці Києва вигнали техніку для боротьби зі снігом
Джерело фото: kyivcity.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Для впорядкування територій парків та скверів комунальне об’єднання «Київзеленбуд» використовує 82 одиниці техніки. Також задіяно 952 працівники та використано 18,4 тонн протиожеледної суміші. Про це інформує комунальне об’єднання, - передає КМДА.

Окрім того, для подолання наслідків негоди в Києві задіяні 140 одиниць техніки для розчищення дворів житлових будинків, міжквартальних проїздів та близько 3,5 тисячі працівників комунальних керуючих компаній. Керуючі компанії використали понад тисячу тонн посипального матеріалу.

У КМДА зазначають, що від початку опадів у столиці до роботи задіяли близько 5000 працівників комунальних служб. Також наслідки снігопаду долали понад 600 одиниць техніки. До прибирання були залучені – 385 одиниць техніки КК «Київавтодор», 82 одиниці техніки КП УЗН та 140 одиниць техніки керуючих компаній районів. Використали майже 3 тисячі тонн піщано-соляної суміші.

Також у КМДА нагадують, що відповідальність за прибирання від снігу та ожеледиці несуть усі власники, балансоутримувачі та обслуговуючі організації незалежно від форми власності, а дотримання порядку контролюють інспектори благоустрою.

КК «Київавтодор» для очищення й обробки вулиць загалом має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу й нанесення протиожеледних засобів.

Також «Судово-юридична газета» писала, що с Києві через негоду сталось більше 100 ДТП за день.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва