«Рамштайн-6»: назвали дату наступної зустрічі союзників України

12:25, 30 вересня 2022
Наступна зустріч у форматі Рамштайн відбудеться 12 жовтня.
«Рамштайн-6»: назвали дату наступної зустрічі союзників України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

12 жовтня у Брюсселі представники країн, які входять до групи Рамштайн, зберуться на наступне засідання. Про це повідомила посол США при НАТО Джуліан Сміт, передає «Голос Америки».

На запитання, чого очікувати від майбутньої зустрічі і чи може розраховувати Україна на отримання далекобійних ракет, які досягають цілей на відстані 300 кілометрів, західних танків, бойових літаків, посол відповіла, що надання допомоги – це процес, який постійно розвивається.

«Я не можу точно сказати, як виглядатиме майбутня допомога. Я можу сказати, що вона продовжуватиме поступати від Сполучених Штатів, а також від інших країн-союзників по НАТО. Я не бачу, щоб цей процес зупинявся, і він далі розвиватиметься». Ми базуватимемо ці списки на тому, що є і що потрібно Україні. І ми постійно знаходимо способи об'єднати ці два аспекти разом», - зазначила Джуліан Сміт.

Раніше ми писали, що Міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що на "Рамштайн-5" країни домовилися сильніше готувати до бою українських військових.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді