Резніков про успіхи «Рамштайну-5»: Домовилися про потужнішу підготовку українських бійців

15:42, 10 вересня 2022
Діапазон наших потреб широкий – від отримання індивідуальних навичок до тренувань у складі батальйонів, а також підготовка штабів бригад, — міністр оборони.
Резніков про успіхи «Рамштайну-5»: Домовилися про потужнішу підготовку українських бійців
Фото: facebook.com/reznikovoleksii
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр оборони Олексій Резніков розповів у Фейсбук, що на "Рамштайн-5" країни домовилися сильніше готувати до бою українських військових.

"У контексті довготривалої підтримки на якісно вищий рівень виведено завдання підготовки українських бійців.

Діапазон наших потреб широкий – від отримання індивідуальних навичок до тренувань у складі батальйонів, а також підготовка штабів бригад.

Вже діє започаткована Великою Британією ефективна програма підготовки, яку підтримали Канада, Нідерланди, Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія та Нова Зеландія.

На Рамштайні-5 я звернувся з проханням розглянути можливість розгортання аналогічних програм тренувань в інших країнах-сусідах. Це забезпечить масштабування тренувального процесу, ми отримаємо більше підготовлених військ у стислий термін", - повідомив він. 

Резніков також розповів, що його "дуже приємно здивувала Словенія, яка запропонувала насправді потужну допомогу". За словами міністра, це буде реальне посилення на полі бою "саме в той момент, коли потрібно".

Зазначимо, що ЗСУ продовжують вибивати ворога з нашої території. Так, українські захисники звільнили від окупантів Волохів Яр у Харківській області. Також ЗСУ під час контрнаступальних дій звільнили місто Балаклія у Харківській області.

Повідомлялося, що Куп’янськ вже деокуповано. 

Також ЗСУ зайшли до Ізюму. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області