Зйомки «Іржі» поновлять: Алек Болдуін досяг угоди з родиною загиблої українки Галини Гатчінс

13:33, 6 жовтня 2022
Cправу за їхнім цивільним позовом буде закрито.
Зйомки «Іржі» поновлять:  Алек Болдуін досяг угоди з родиною загиблої українки Галини Гатчінс
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американський актор Алек Болдуін досяг угоди щодо врегулювання судового позову з сім'єю операторки Галини Гатчінс. Як відомо, українка загинула під час зйомок фільму «Іржа» наприкінці минулого року. Про це пише CNN.

Cправу за їхнім цивільним позовом буде закрито.

Деталі угоди між сторонами не розголошуються, але повідомляється, що вдівець Галини, Меттью Гатчінс стане виконавчим продюсером фільму, котрий збираються дозняти.

«Зйомки стрічки «Іржа», виконавчим продюсером якої я тепер буду, поновляться за участю всіх основних гравців у січні 2023-го. Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях або покладанні на когось (продюсерів або містера Болдуїна) провини. Всі ми вважаємо, що смерть Галини була жахливим нещасним випадком», - сказав Меттью, подякувавши тим, хто об'єднав зусилля заради триб'юту останній роботі його дружини.

«У цьому складному процесі кожен керувався чітким бажанням вчинити так, як буде найкраще для сина Галини. Ми вдячні всім, хто долучився до вирішення цієї трагічної та болісної ситуації», - зазначив адвокат Болдуїна, Люк Нікас.

Над «Іржею» продовжить працювати режисер Джоел Соуза, який дістав поранення одночасно з Гатчінс.

«Ті з нас, кому пощастило провести час із Галиною, знали її як надзвичайно талановиту, добру, творчу, як джерело неймовірно позитивної енергії. Моє єдине бажання - щоби світ зміг пізнати її за інших обставин, і це точно вдасться здійснити через її дивовижну роботу», - сказав він.

Режисер підкреслив, що його повернення до роботи над фільмом є частиною його власного зцілення, і воно має сенс лише в тому випадку, коли до знімання долучиться Гатчінс.

«Попри безперечну гіркоту, мене тішить те, що разом ми завершимо те, що почали я та Галина. Кожне моє зусилля в роботі над цим фільмом буде присвячене вшануванню насліддя Галини, щоби вона пишалася», - додав Соуза.

Варто відзначити, що мирна угода між сім'єю Гатчінс та Болдуїном жодним чином не впливає на кримінальне розслідування.

«У той час, як залагодження цивільних позовів відбувається приватно та часто включає в себе фінансове відшкодування, кримінальні справи мають справу лише з фактами. Якщо факти та свідчення дадуть підставу для кримінальних звинувачень за законами штату Нью-Мехіко, то звинувачення будуть висунуті. Ніхто не перебуває понад законом», - наголосили в офісі окружного прокурора.

Раніше ми писали, що родина Хатчінс подала до суду на актора Болдуїна.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Telegram канал Sud.ua
Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді