У геймерських відеокарт Nvidia, Intel та AMD з'явиться новий конкурент

20:10, 18 серпня 2024
Британська ARM може стати четвертим гравцем на ринку відеокарт для геймерів.
У геймерських відеокарт Nvidia, Intel та AMD з'явиться новий конкурент
Джерело фото: Arm
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Британська компанія ARM може приєднатися до числа виробників споживчих відеокарт. За даними порталу PC Gamer, ARM розробляє власну лінійку графічних процесорів, орієнтованих на геймерів.

Згідно з чутками, компанія активно шукає фахівців у цій галузі – на ринок потрібні близько ста професіоналів. Деякі з них вже працюють над проєктом у лабораторії ARM в Ізраїлі. Основний фокус компанії – створення продуктів для геймерів, що може значно змінити баланс сил на ринку.

ARM вже має досвід роботи з графічними процесорами – вона відома своєю архітектурою та мобільною графікою, зокрема серіями Mali та Immortalis. Однак вихід на ринок дискретних відеокарт – новий виклик для компанії. Поки що невідомо, чи зможе ARM запропонувати конкурентоспроможний продукт.

Якщо інформація підтвердиться, ARM стане четвертим гравцем на ринку відеокарт для геймерів, де вже домінують NVIDIA, AMD і Intel. До речі, Intel вийшла на цей сегмент нещодавно, близько двох років тому, що підтверджує перспективність ринку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Мойсик
    Володимир Мойсик
    суддя Конституційного Суду України
  • Святослав Гладкий
    Святослав Гладкий
    суддя Рівненського апеляційного суду