Обмеження в'їзду в Київ: Аваков зробив важливу заяву

08:20, 8 листопада 2017
Причиною труднощів є введення антитерористичного режиму.
Обмеження в'їзду в Київ: Аваков зробив важливу заяву
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Обмеження в'їзду в столицю з усіх напрямків пов'язане з дією спеціального режиму антитерористичної безпеки, пояснив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Спецрежим триває вже тиждень», — підкреслив міністр. У зв'язку з цим в Київській області оголошено «синій» код терористичної загрози. Він свідчить про існуючу підозру в підготовці терористичного акту.

Як уже повідомляла «Судово-юридична газета», більш високим рівнем попередження є «жовтий» код, який говорить, що є конкретна інформація про підготовлюваний теракт і введений пропускний режим. А найвищий — «червоний» код — діє в Криму і на Донбасі.

В рамках існуючих заходів безпеки поліція Києва та області працює в посиленому режимі. На в'їздах до столиці вибірково зупиняють автомобілі, собаки шукають вибухівку, поліцейські перевіряють документи і звіряють номерні знаки в базах МВС. Разом з патрульними працюють бійці Нацгвардії, поліції охорони і полку особливого призначення. До пішого патрулювання привернули громадських активістів. Такі заходи пов'язані з останніми резонансними злочинами у столиці: замахом на народного депутата Ігоря Мосійчука та вбивством Аміни Окуевої.

Арсен Аваков поки не може сказати, як довго буде діяти спецрежим.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва