Данило Гетманцев рекомендував «мешканцям Києва, Львова», які обговорюють стан економіки, «дводенний тур Харків-Запоріжжя з ночівлями»

13:08, 19 серпня 2022
Данило Гетманцев дорікнув мешканцям «мирних» міст тим, що вони обговорюють курс гривні та податкову реформу. У відповідь Гетманцеву користувачі нагадали, що Київ ще кілька місяців тому тримав оборону, а жителі Львова складають «кістяк» армії.
Данило Гетманцев рекомендував «мешканцям Києва, Львова», які обговорюють стан економіки, «дводенний тур Харків-Запоріжжя з ночівлями»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голова Комітету Верховної Ради з питань податкової політики, секретар Нацради з відновлення України Данило Гетманцев на своїй сторінці у фейсбуці порадив мешканцям Києва та Львова, які міркують на тему стану економіки, поїхати до туру «Харків-Запоріжжя з ночівлями». 

«Жителям Киева, Львова и других «мирных» украинских городов, вяло потягивающим Апероль Шприц, обговаривая запрет кальянов в ресторанах, курс гривны и налоговую реформу Шурмы, очень рекомендую двухдневный тур Харьков-Запорожье с ночевками.

13 трупов из-под руин барака, детская тетрадка с корявым почерком из-под кучи кирпичной крошки, люди Северной Салтовки, живущие под обстрелами в многоэтажках без стёкол, протекающих с 9-го до 6-го этажа, и с, в прямом смысле слова, отсутствующими парадными, мгновенно вернут вас в объективную реальность.

В ту реальность, в которой трупы в морге складывают на улице под навесом, потому что нет места.

Да, сегодня, а не в феврале.

В ваш реальный мир, где нет места размышлениям о летнем отдыхе в Турции, ценах на бензин и новом политическом сезоне. Как и нет места милой сладкой иллюзии, что война где-то там далеко, вас не касается, а смерть - это то, что всегда происходит с другими», – написав він.

У той же час користувачі нагадали, що ще кілька місяців тому Київ був прифронтовим містом і тримав оборону, а жителі Львова складають «кістяк» Збройних Сил України.

Також вони порадили Гетманцеву подумати над ідеєю про те, щоб перенести робочі місця депутатів до Харкова для більшої оперативності та ефективності.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду