Санкції з Росії не будуть зняті, якщо війна в Україні закінчиться на умовах РФ, — Шольц

08:27, 18 липня 2022
Єдиний шлях для Росії домогтися зняття санкцій Заходу — завершити війну в Україні та погодитися на всі умови Києва, сказав Шольц.
Санкції з Росії не будуть зняті, якщо війна в Україні закінчиться на умовах РФ, — Шольц
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Якщо війна в Україні буде закінчена на умовах Росії, то ніякого зняття санкцій з Москви не буде. Війна не повинна закінчитися так, як того хоче РФ. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, передає німецьке видання Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Частиною нової реальності є те, що в останні місяці Європейський Союз також консолідувався. Він дуже одностайно відреагував на російську агресію та впровадив безпрецедентно жорсткі санкції» - зазначив він.

Шольц додав, що західні країни припускали той варіант розвитку подій, коли санкції доведеться зберігати протягом дуже довгого часу. Якщо мир в Україні буде укладено на російських умовах, то санкції залишаться в силі. Єдиний шлях для Росії домогтися зняття санкцій Заходу - завершити війну в Україні та погодитися на всі умови Києва.

Також Шольц запевнив, що ЄС буде підтримувати Україну стільки, скільки буде необхідно, але при цьому виключив вступ НАТО у війну і закликав німців готуватися до важкого шляху, який необхідний, щоб зупинити путінський неоколоніальний курс.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду