Суд визнав необґрунтованими понад 3 млн грн активів ексзаступника начальника Департаменту Нацполіції

18:40, 5 вересня 2022
За фактом декларування недостовірної інформації було встановлено, що він, будучи особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, протягом 2020-2021 років набув необґрунтованих активів на загальну суму 3 287 49 грн.
Суд визнав необґрунтованими понад 3 млн грн активів ексзаступника начальника Департаменту Нацполіції
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

5 вересня Вищий антикорупційний суд частково задовольнив позов Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про визнання необґрунтованими понад 3 млн гривень активів, що належать колишньому заступнику начальника Департаменту Національної поліції України. Про це повідомляє САП.

Нагадаємо, в рамках досудового розслідування, яке здійснюють детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурора САП, за фактом декларування недостовірної інформації, було встановлено, що вищевказаний посадовець, будучи особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, протягом 2020-2021 років набув необґрунтованих активів на загальну суму 3 287 49 гривень.

Своїм рішенням суд частково задовольнив позов прокурора, визнав необґрунтованими активи у виді грошових коштів на суму 2 300 800 гривень і майже 35,5 тисяч доларів США та вирішив стягнути в дохід держави вищевказані кошти.

Рішення ВАКС може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня складання повного судового рішення шляхом подання апеляційної скарги до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Нет описания.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд