Робота Етичної ради у цифрах: інфографіка

11:16, 23 вересня 2022
Станом на 23 вересня Етична рада ухвалила рішення щодо 20 кандидатів від Верховної Ради та з'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.
Робота Етичної ради у цифрах: інфографіка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За період своєї роботи Етична рада провела 66 співбесід з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя від Верховної Ради України, від з'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, а також від з’їзду суддів України.

«Станом на 23 вересня Етична рада ухвалила рішення щодо 20 кандидатів від Верховної Ради України та з'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ. 8 з них були визнані такими, що відповідають критеріям професійної етики та доброчесності для зайняття посади члена ВРП.

Рішення щодо доброчесності/недоброчесності/припинення участі у відборі на посаду члена ВРП 56 кандидатів від з’їзду суддів України буде оголошено вже після завершення останніх співбесід з відповідними кандидатами. Слідкуйте за нашими анонсами.

З іншими цифрами та фактами роботи Етичної ради знайомтеся у нашій інфографіці», — сказано на Facebook-сторінці Етичної ради.

Раніше ми писали, що Етична рада завершує співбесіди з кандидатами у Вищу раду правосуддя.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва