На відновлення енергооб’єктів Одещини може знадобитись 2-3 місяці: в ОДА повідомили ситуацію

22:14, 10 грудня 2022
Енергетики та органи влади інтенсивно працюватимуть над відновленням інфраструктури.
На відновлення енергооб’єктів Одещини може знадобитись 2-3 місяці: в ОДА повідомили ситуацію
Фото: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Департамент систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА повідомив, що часу на відновлення енергооб’єктів в Одеській області після обстрілу 10 грудня знадобиться набагато більше, ніж в попередні рази після ворожих обстрілів. Мова йде не про дні, а «навіть тижні і не виключено, що 2-3 місяці»

«Зі свого боку енергетики та органи влади інтенсивно працюватимуть над відновленням інфраструктури. Ми будемо систематично та оперативно інформувати вас про прогрес у відновлювальних роботах.

Після їх завершення, енергокомпанія буде намагатися вмикати світло хоча б на невеликий час. Нагадуємо, коли в ваших будинках з’явиться електроенергія, не вмикайте одночасно праски, бойлери, чайники чи електроплити в розетки. Це спровокує нові аварійні ситуації і ви можете залишитися без світла надовше», - зазначають на Facebook-сторінці департаменту.

ОНОВЛЕНО: У ДТЕК Одеські електромережі зазначили, що ситуація в енергосистемі контрольована. І інформація про 2-3 місяці, які необхідні для відновлення електромереж, стосуються повного ремонту високовольтних ЛЕП та підстанцій.

«ДТЕК та «Укренерго» об'єднали зусилля, щоб якнайшвидше повернути можливість почергової подачі електрики всім мешканцям Одеси», - зазначили у прес-службі оператора.

Раніше ми писали, що 10 грудня ворог завдав удару дронами-камікадзе по об'єктах енергетики Одещини. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд