У Telegram з’явилися рекомендації каналів та ряд новинок

08:09, 1 грудня 2023
Розшифровка голосових та відеоповідомлень стала доступною для всіх.
У Telegram з’явилися рекомендації каналів та ряд новинок
Джерело фото: Shazoo
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Український Telegram повідомляє, що в додатку вийшов ряд оновлень, які принесли нові можливості для користувачів:

Рекомендації "схожих каналів": При приєднанні до пабліка користувачам тепер доступний список рекомендацій "схожих каналів", що спрощує процес пошуку та вибору цікавого контенту.

Розшифрування голосових та відеоповідомлень: Тепер доступ до розшифровки голосових та відеоповідомлень відкритий для всіх користувачів. Однак кожен з них може розшифрувати лише до двох повідомлень на тиждень.

Кастомізація профілю для власників Premium: Користувачі з підпискою Premium мають можливість вибирати унікальні поєднання кольорів для кастомізації свого профілю.

Кастомні емодзі для реакцій у каналах: Кожен користувач може додати одну кастомну реакцію у каналах за кожен рівень "бустів", розширюючи спектр виразних емоцій у спілкуванні.

Перепост історій та "кружечки" у Stories: Оновлення додало можливість перепосту історій та створення "кружечків" у Stories, розширюючи можливості спільного взаємодії та творчості серед користувачів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва