Більша половина працівників ТЦК не були на фронті, – військовий 3 ОШБр

11:55, 18 вересня 2024
Військовий заявив, що працівникам ТЦК важливіше насильно «запхали в бус», «поставити галочку і відзвітувати перед керівництвом».
Більша половина працівників ТЦК не були на фронті, – військовий 3 ОШБр
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сержант 3-ї механізованої роти Третьої окремої штурмової бригади з позивним «Пітбуль» розкритикував діяльність працівників територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Йдеться про громадян у віці близько 40-50 років, яких насильно «запхали в бус». Він звинуватив військових комісарів у тому, що вони відправляють на фронт чоловіків без належної мотивації, які потім створюють проблеми в бойових підрозділах.

«Більше половини працівників ТЦК не були на фронті», — зазначив «Пітбуль». Він вважає, що співробітники військкоматів повинні самі випробувати умови бойових дій, замість того, щоб відправляти на передову невмотивованих чоловіків. «Їм головне зловити людину, поставити галочку і відзвітувати перед керівництвом», — додав військовий.

«Пітбуль» також запропонував альтернативу: направити на фронт поліцейських, які вже мають бойовий досвід, і не залучати цивільних осіб. Він підкреслив, що наявність людей без бажання воювати тільки ускладнює ситуацію на передовій.

«ТЦК треба самим для початку на передовій побувати. Наскільки я знаю, більша частина не брала участь в бойових, вони навіть не знають, що це таке. Їм би зловити людину, поставити галочку і прозвітувати перед керівництвом», — зазначив військовий.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гончарова
    Ірина Гончарова
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді