На Київщині нетверезий водій «запаркувався» в будівлю та втік з авто: відео

20:25, 5 червня 2024
Патрульні затримали керманича, який мав ознаки алкогольного сп'яніння.
На Київщині нетверезий водій «запаркувався» в будівлю та втік з авто: відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Патрульні взводу тактико-оперативного реагування затримали водія, який учинив дорожньо-транспортну пригоду і втік з місця події. За даними патрульної поліції Білої Церкви, правоохоронці отримали виклик щодо ДТП з постраждалими на Торговій площі. Свідок повідомив, що автомобіль BMW на великій швидкості врізався у будівлю.

Прибувши на місце, поліцейські знайшли пошкоджене авто, але водія та пасажирів не було на місці. Після аналізу відеоспостереження вони встановили особу водія і вирушили на пошуки. За декілька хвилин вони затримали його на одній з автозаправних станцій поблизу.

Під час перевірки водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, що було підтверджено медичним оглядом. Поліцейські склали на нього протокол за порушення ч. 1 ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва